Vertrokken uit Rotterdam 

1 mei werd dan 8 mei, maar we zijn uit Rotterdam vertrokken!

Na een gezellige kadeborrel in de Coolhaven, met nog ietwat koud weer, waren we er op 1 mei nog niet helemaal (of helemaal niet..?) klaar voor. Net ons huis uit, moest de boot nog helemaal worden ingeruimd. Gelukkig kon Coen nog wat daagjes logeren bij de opa’s en oma’s, zodat Mark en ik de boot konden inruimen. Best een uitdaging om van 120m2 naar 15m2 te gaan. Het weer werd wel iedere dag beter, waardoor het een zomerse aangelegenheid werd, heerlijk! 

Zaterdag kwam Coen aan boord, en na een kopje koffie werden we op zondagochtend door onze ouders uitgezwaaid. Coen vermaakte zich al snel met n emmer water in de kuip. We wilden richting t Haringvliet, maar de Spijkenisserbrug was enkele uren gestremd. Maar aangezien wij toch geen haast hebben 😉 en nu vooral motoruren  moeten draaien voordat de eerste beurt kan worden uitgevoerd, hebben we gewoon wat gedobberd en sliepen we ’s avonds in t pitoreske Oud-Beijerland. 

Al met al is het wel even wennen aan boord. De weinige vierkante meters, met toch nog te veel spullen. We hebben besloten dat we de komende dagen toch nog wat tassen van boord moeten halen om het een beetje leefbaar te maken. En met Coen is het ook nog n beetje zoeken naar n ritme van spelen en slapen. Maar het mooie weer maakt t ons wel heel gemakkelijk want we zijn de hele dag buiten! 

Zo hebben we de afgelopen dagen rondgetuft om uren te draaien. A.s dinsdag kan de motor een beurt krijgen, en daarna zijn we vrij om te gaan! Hopelijk is er nog n zuchte oostenwind over tegen die tijd 😉 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s