Spanning..

En dan is het ineens zo ver.. De afgelopen 2 weken keken we met een schuin oog naar de weerberichten, en niet alleen naar het weer rondom de Engelse kust, maar ook op de Biskaje, de grote plas die we over moeten om Spanje te bereiken.

Het leek er afgelopen weekend al op dat woensdag of donderdag wel een goed moment zou kunnen zijn. Dus daar werkten we naar toe wat klusjes betreft. En dan besluit je ‘ineens’ om ‘morgen te gaan’. Best spannend, 4 dagen zeilen, achter elkaar, dag en nacht, op een wiebelende boot. Hoe zal dat zijn? Slaat de zeeziekte toe, of went dat? Hoe vindt Coen dat? En zou hij door slapen als wij ’s nachts wisselen, of, wordt hij net wakker, als jij je bedje even wilt inkruipen.. En dan ’s nachts varen, in je eentje op dek, in het donker..hoe donker zou het zijn?

Dit zijn de vragen die door Freya gonzen. De spanning, of noem het kriebels ;-), die is er: zometeen gooien we los en gaan we op weg! De antwoorden op bovenstaande vragen kan ik jullie na het weekend geven.

Goede week, en fijn weekend alvast! Wij verlaten het regenachtige Engeland.
Ik verwacht nog geen update via de SSB radio deze tocht, dus zal pas aan wal weer plaatsvinden. Wel is onze positie te volgen via onze AIS (als die aanstaat) via Marinetraffic.com; naam: Freya, MMSI nr: 244090041

Groeten!

Advertenties

2 gedachtes over “Spanning..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s